ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ»

kalog1Την Τερψιθέα επισκέφθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο επικεφαλής της Συμπαράταξης των τεσσάρων δημοτικών κινήσεων (Λαρισαίων Πόλις, Ενωτική Πρωτοβουλία, Πράσινη Πόλη, Κίνηση Ανένταχτων Δημοκρατικών Πολιτών) και υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Ο κ. Καλογιάννης, μιλώντας στους παριστάμενους αναφέρθηκε στο εγχείρημα της συμπαράταξης, που έχει στόχο την έκφραση της δημοκρατικής πλειοψηφίας του Δήμου Λαρισαίων  Λάρισας και την ανατροπή των κατεστημένων λογικών και αντιλήψεων της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

kalog2Όλα τα στελέχη της Συμπαράταξης,  άκουσαν τους κατοίκους της περιοχής να βάλουν κατά της δημοτικής αρχής για το θέμα του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Τερψιθέας, τονίζοντας ακόμα ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την πρόσβασης  στις εκτάσεις τους.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος, τόνισε ότι όλες οι παρατηρήσεις θα ληφθούν υπόψη στο υπό σύνταξη πρόγραμμα της «Συμπαράταξης» που θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Τέλος απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής των κατοίκων της Τερψιθέας, στην πρώτη μεγάλη ανοικτή πολιτική εκδήλωση της «Συμπαράταξης» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ