«ΚΑΥΤΗ» ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΗΝΥΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

Η ελκυστική εμφάνιση μιας αμερικανίδας οδηγού δημιούργησε διαδικτυακή φρενίτιδα όταν εταιρία χρησιμοποίησε τη φωτογραφία της που υπήρχε στο αρχείο της σήμανσης. Τώρα μηνύει την εταιρεία…

Η Meagan Simmons, 28 ετών, συνελήφθη λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ το 2010, αλλά η εκπληκτικά καλή της εμφάνιση της χάρισε ακόμα μεγαλύτερα πρωτοσέλιδα, αφού ονομάστηκε η «καυτή κατάδικος», και της έγινε πρόταση –την οποία και σκέφτεται- να ποζάρει στο περιοδικό Playboy.

Αλλά, ισχυρίζεται ότι η web info εταιρεία InstantCheckmate.com, η οποία ελέγχει το ιστορικό των κατάδικων, χρησιμοποίησε σε διαφήμιση τη φωτογραφία της που υπάρχει στο αρχείο της σήμανσης,  χωρίς την άδειά της.

Στη διαφήμιση, η διάσημη πλέον φωτογραφία της εμφανίζεται δίπλα στο εξής μήνυμα:  «Η εμφάνιση μπορεί να είναι παραπλανητική.”

Η Simmons, που εργαζόταν ως σερβιτόρα όταν έγινε η σύλληψή της, υποστηρίζει ότι η χρήση της φωτογραφίας της στη διαφήμιση, έχει εισβάλλει στην ιδιωτική της ζωή της και διαταράσσει την ησυχία της.

Ο δικηγόρος της δήλωσε: “Σε τελική ανάλυση πρόκειται για θέμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Αν κάποιος πρόκειται να χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία σας, θα πρέπει να σας πληρώσει για αυτό.»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ