ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 8

kolompΜέγα θέμα έχει προκύψει μαθαίνω  ακροατές μου  στη  νυχτερινή  Αθήνα αλλά και διαδικτυακά με τις  εμφανίσεις  Αλεξίου- Τσανακλίδου σε γνωστή  «μουσική σκηνή» της  πρωτεύουσας.

Αιτία τα όσα έγραψε αγανακτισμένη και εμφανώς ανυποψίαστη fun , η οποία είχε την ατυχή έμπνευση  να επισκεφτεί το  χώρο που εμφανίζονται.

Αντανακλαστικά ΚΥΡΙΑΣ από την Τάνια Τσανακλίδου που ξεκαθάρισε εκφράζοντας τη λύπη της πως με τούτα και με κείνα θα γυρίσει και πάλι στο τέλος  στο χωριό της.

Και έρχομαι να ρωτήσω η απορημένη.Σε όλο τον κόσμο ό,τι πέφτει από τα σύννεφα είναι νερό και μόνο στον τόπο μας … άνθρωποι?

Και εν πάση περιπτώσει τι περιμέναμε από τους κυρίους κυρίους  , επειδή άλλαξαν τα ονόματα στη μαρκίζα ν’αλλάξουν και νοοτροπία?

Σου λέει  στοιβαχτείτε οι ποιοτικοί  6 σε τραπεζάκι για 2( για να γίνουμε ένα βρε!!) και αν είστε καλά παιδιά σε κάνα δίωρο θα σας φέρω…φυστικάκια!

Μπράβο οι πελάτες μου.Θα ξαναπεράσω σε καμιά ώρα και αν είστε το ίδιο συνεργάσιμοι ο βοηθός θα φέρει και νεράκι!!Και δε θέλω αηδίες.Άκου  τώρα δίψασα.Ε, ΚΑΙ? Δεν είμαι εγώ ο σερβιτόρος σας!

Αλαζονικό προσωπικό και μαγαζάτορες που μυρίζει το χνώτο τους ακριβό πούρο και φθηνές δικαιολογίες , κάναν λέει στροφή στην …ποιότητα.Και όλοι εμείς να πέφτουμε απ’τα σύννεφα ως  ταπεινωμένοι και καταφρονεμένοι από την απαράδεκτη στάση τους!

Τώρα θα μου πείτε ξεγελάει και το όνομα.Που να φανταστεί κανείς πως αν έξυνε το «Άνοδος» θ’ανακάλυπτε την πτώση και την κατάπτωση μην πω σε όλο της το μεγαλείο?

Η εκπομπή αφιερώνει ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑ (Στίχοι- μουσική Αργύρης Λούλατζης) από τον πρώτο προσωπικό δίσκο Όνειρα κάνουμε ίδια της  Χριστίνας Γκόλια.

Έτσι γιατί στον κόσμο των … ξωτικών γίνονται και τέτοια!!!Καθαρή Δευτέρα  σήμερα που πέφτουν και οι μάσκες….

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ