ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ@Σ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΦΩΤ ΔιαμάντοςΕκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας πραγματοποιεί το ερχόμενο Σάββατο 8 Μαρτίου η Δημοτική Κίνηση της “Νέας Λάρισας”. Η εκδήλωση με θέμα «Αυτοπροσδιορισμός & Συμμετοχή στο κοινωνικό & αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι» θα διεξαχθεί στις 18,00 μμ  στο κέντρο «Φρούριο».

Ομιλίες στην εκδήλωση της “Νέας Λάρισας” θα πραγματοποιήσουν οι κκ. Νικολέτα Τσιτσανούδη, Επίκουρη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δημοσιογράφος, Μαριέττα Λάμπρου, Δικηγόρος, Πρόεδρος οργάνωσης αλληλεγγύης «Ευχή Ζωής», Χαριτίνη Νέπκα-Κουρέτα, Ιατρός Κυτταρολόγος και Εύη Σμουλιώτη, ιδιωτική υπάλληλος, Αντιπρόεδρος Συλλόγου γονέων & φίλων παιδιών με Σύνδρομο Down «ο Κύκνος».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων, ΚωνσταΝτίνος Διαμάντος

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το μουσικό τρίο των Σπύρου Καβαλιεράτου, κιθάρα, φωνή, Αντώνη Ζαφειρίου, πλήκτρα και Έλενας Γκατζά, φωνή, ενώ το θεματικό ρεπερτόριο των τραγουδιών που θα ερμηνευτούν θα είναι αφιερωμένα στη γυναίκα.

*Στόχος της “Νέας Λάρισας”μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι μεταξύ άλλων και η  ενίσχυση του “Χαμόγελου του παιδιού” στην νέα προσπάθεια που ξεκίνησε στη Λάρισα.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com