ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ

FEST (Αντιγραφή)Πρόσκληση στους συνδιοργανωτές φορείς του Φεστιβάλ Πηνειού απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων, ενόψει της πρώτης σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη σύσκεψη συζητηθούν οι ημερομηνίες για  την περίοδο διεξαγωγής του Φεστιβάλ, θα γίνει μια πρώτη προσέγγιση για τις θεματικές ενότητες που θα φιλοξενηθούν φέτος, αλλά επίσης θα ξεκινήσει η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους φορείς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ.

Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν με συγκεκριμένες προτάσεις για τη διεξαγωγή δράσεων που θα φιλοξενηθούν στο Φεστιβάλ, τεκμηριωμένες, ώστε να ενταχθούν στο πλαίσιο δράσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται στο τηλ. 2410 256619 (υπεύθυνη διοργάνωσης Φεστιβάλ κ. Βάσω Οικονόμου) για να δηλώνουν συμμετοχή στο Φεστιβάλ, όπως άλλωστε μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους και πριν τη σύσκεψη της προσεχούς Τρίτης.

Καλούνται επίσης τα τοπικά καλλιτεχνικά σχήματα (μουσικά, θεατρικά κλπ) να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Πηνειού, προσκομίζοντας ολοκληρωμένες προτάσεις και συγκεκριμένο πλάνο προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Από την πλευρά των διοργανωτών πάντως, επισημαίνεται πως η συμμετοχή των διοργανωτών φορέων στις συσκέψεις προετοιμασίας, κρίνεται κομβική για την επιτυχή διεξαγωγή του Φεστιβάλ, αφού τόσο η παρουσία τους, όσο και οι προτάσεις που καταθέτουν αποτελούν κατ’ ουσίαν τον κορμό του Φεστιβάλ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ