ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 9

narΟφείλω να παραδεχτώ ακροατές μου πως τούτη την εκπομπή τη βασάνισα ιδιαίτερα. Ήταν βλέπετε και τα μαθηματικά στη μέση. 360ο μοίρες σου λέει ο άλλος, δεν είναι να το παίρνεις αψήφιστα. Από την άλλη ήταν και το θέμα.”Φάκελος  ναρκωτικά” διατυμπάνιζε η  συνάδελφος και λέω δεν μπορεί, 360ο είναι αυτές , κάτι θα ξέρει!

Και ήξερε. Και έμαθα και γω. Η έρευνα δε να σπάει κόκκαλα. Και να,  που η πιάτσα άλλαξε και από τη Σίνα πήγε Πανεπιστημίου και να, πάρτε μια γεύση από Μεταξουργείο και να τι γίνεται τώρα στο Πεδίον του Άρεως, Που δεν ξέραν οι χρήστες που είναι οι πιάτσες  από την ερίτιμο συνάδελφο περίμεναν! Γιατί για τους υπόλοιπους? Απλά  προσπερνούσαν βιαστικά.

Λέω δεν μπορεί θα στρώσει. Και έστρωσε. Τους  χρήστες στο … δρόμο. Και να τα ζουμ σε κορμιά εξαθλιωμένων και να σίσα και τάι να χορεύουν στο κεφάλι μου σαν πληροφορίες και στων παιδιών σε διαφορετικές δοσολογίες αναλόγως το … ποθούμενο.

Η ελπίδα εκεί, μουλαρωμένη. Λέω δεν μπορεί, τόσο ζουμ στο πεζοδρόμιο κάποιον θα στήσει και στον …τοίχο. Τους υπεύθυνους, τους θεσμούς , το κράτος πρόνοιας που πιο γρήγορα μαθαίνεις  Σουαχίλι παρά να περιμένεις να μπεις σε λίστα για μεθαδόνη, που τα πρώτα «ψαλίδια» για να ρεφάρουν τις τρύπες στους προϋπολογισμούς τους γίνανε σε ΚΕΘΕΑ και ΟΚΑΝΑ, που τα κρούσματα AIDS αυξήθηκαν 1000% ανάμεσα στους χρήστες. Κάτι ρε παιδί μου και για το κράτος και τις περίφημες δομές του.

ΑΜ , ΔΕ!!! Αντ’αυτού ακούω πως υπάρχει συνθετικό ναρκωτικό της κρίσης σε τιμή ευκαιρίας και πως τα «γκάνια» λέγονται και «σέα», , άσε που στην Αθήνα κυκλοφορεί συνθετική κάνναβη  κατώτερης ποιότητας!!!!

Που τι τις ήθελα τις 360ο και δεν τετραγώνιζα καλύτερα τον κύκλο η άσχετη?

Μέρες κανιβαλισμού που περνάμε απολαύστε τη γελοιογραφία και από τη συχνότητα ακούτε ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ(στίχοι Ελένη Σιούφτα, ερμηνεία Παντελής Θαλασσινός) από το δίσκο 10 τραγούδια της Ελπίδας.

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ