ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ: ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜαζί με τους δημότες γιόρτασε την Καθαρά Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Ντίνος Διαμάντος, ο οποίος επικεφαλής κλιμακίου στελεχών της “Νέας Λάρισας”, πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις στις συνοικίες του Αγίου Θωμά, της Τερψιθέας, του Αλκαζάρ, του Προφήτη Ηλία, ενώ παρευρέθηκε και στις εκδηλώσεις στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης.

Ο κ. Διαμάντος αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες που πλαισίωσαν τις εκδηλώσεις και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Αυτό που διαπίστωσε όμως, ο υποψήφιος δήμαρχος από τις επαφές με τους πολίτες που είχε, είναι η απουσία μιας πρωτοβουλίας από την πλευρά του δήμου, η οποία θα αγκάλιαζε όλες τις εδηλώσεις που γίνονται στα κατά τόπους δημοτικά διαμερίσματα του διευρυμένου δήμου Λαρισαίων σε μεγάλες γιορτές όπως τα Κούλουμα και η Καθαρά Δευτέρα.

Ο δήμος Λαρισαίων, τόνισε ο κ. Διαμάντος, θα πρέπει να αγκαλιάσει και να στηρίξει ενεργά όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε τέτοιες περιόδους, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις υλοποιούνται επειδή κάποιοι δήμοτες μας έχουν το μεράκι και την θέληση να συνεχίζουν την παράδοση και να στηρίζουν αυτές τις εκδηλώσεις με κάθε τρόπο.

“Ο δήμος πρέπει να λειτουργήσει ως “ομπρέλα” για όλες τις κατά τόπους εκδηλώσεις και να τις εντάξει σε μια μεγάλη γιορτή, υπό την σκέπη του, η οποία θα ξεφεύγει από τα στενά όρια της σκεπαστής αγοράς στη Νεάπολη”, κατέληξε ο επικεφαλής της “Νέας Λάρισας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ