Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ

Μήνυμα του επιμελητηρίου για την ημέραα της γυναίκας

epimΤο Επιμελητήριο Λάρισας, με την ευκαιρία της ημέρας της γυναίκας, στέλνει μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας σε όλες τις γυναίκες επιχειρηματίες, μέλη του Επιμελητηρίου μας, που έχει πλήξει η παρούσα δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας.

Αγαπητές φίλες, είναι τώρα η στιγμή, για μια ακόμη φορά στην ιστορία της πολύπαθης πατρίδας μας, να ορθώσουμε το κεφάλι και να πολεμήσουμε τα δεινά που προέκυψαν και ανέτρεψαν τα μέχρι χθες δεδομένα της ζωής μας.

Η Ελληνίδα έχει μάθει να αγωνίζεται και να πρωταγωνιστεί στις δυσκολίες της ζωής. Έχει μάθει να στηρίζει την οικογένειά της, να κοντρολάρει και να προσαρμόζει τις ανάγκες του σπιτιού της, να βοηθάει το σύντροφό της, να δουλεύει για τον εργοδότη της, να συνεισφέρει στην οικιακή οικονομία, στην οικονομία της πατρίδας και να στηρίζει με τη δυναμική της τον κοινωνικό ιστό.

Για μια ακόμη φορά θα αγωνιστούμε, θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και θα ανοίξουμε φτερά για νέους δρόμους. Θα βάλουμε το μυαλό μας να γεννήσει και να δημιουργήσει νέα δεδομένα, θα αλλάξουμε επάγγελμα, θα αλλάξουμε τρόπο ζωής, θα καινοτομήσουμε, θα υποστηρίξουμε τα Ελληνικά προϊόντα, θα εξάγουμε τα προϊόντα μας, θα εκμεταλλευτούμε την υπέροχη Ελληνική φύση, την πολιτιστική μας κληρονομιά, θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μηχανισμό για να φέρουμε την πατρίδα μας εκεί που ήταν, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας μέσα από την νέα πραγματικότητα, για να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης και της προόδου και να διαψεύσουμε αυτούς που θέλουν την Ελλάδα χρεοκοπημένη και ταπεινωμένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ