Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟ ΝΙΝΤΖΑ: Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Είσαι κουρασμένος από την καθημερινότητα; Θα ήθελες να μείνεις στην Ιαπωνία και να εκπαιδευτείς ως αρχάριος ninja; Αν ναι, δες την αγγελία στην ιστοσελίδα της Ιαπωνικής κυβέρνησης. Προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, μόνο που θα πρέπει ο υποψήφιος να τα πηγαίνει καλά με τους συναδέλφους του νίντζα ​​- και τα παιδιά…

Ενώ η αμοιβή δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή στα 900 γιεν (£ 5,20) ανά ώρα, το να είναι κάποιος ninja προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση και τα προνόμια είναι πολλά. Όσοι τελικά προσληφθούν θα κάνουν μαθήματα ninjitsu, θα πάρουν μαύρα ρούχα, αλλά και το μυστηριώδες «βιβλίο των μυστικών» για να το αποκρυπτογραφήσουν και να το διδάξουν.

Η δουλειά αυτών των νίντζα δεν περιλαμβάνει μυστικές επιχειρήσεις και  δολιοφθορές, αλλά θα διδάσκουν παιδιά του δημοτικού σχολείου, Tanaka Ninja, αλλά και μεγαλύτερα, σύμφωνα με την Huffington Post.

Το ίδρυμα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου οργανισμού που προσφέρει πολιτιστικά μαθήματα σε μικρούς και μεγάλους, μαθήματα καλλιγραφίας και ξένων γλωσσών όπως κινέζικα, κορεατικά και ισπανικά.

Αντί δολοφονίες και κατασκοπεία, τα μαθήματα νίντζα επικεντρώνονται στην συμπεριφορά του μαθητή και τη συνεργασία, καθώς και την εθιμοτυπία και τον χαιρετισμό των νίντζα.

“Δεν υπάρχει πρόβλημα, αν δεν μπορείτε να κάνετε ακροβατικά και πολεμικές τέχνες, επειδή δεν θα διδάσκετε ακροβατικά και πολεμικές τέχνες,» καθησυχάζει τους υποψηφίους η διαφήμιση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ