ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ 16ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 16ου Δημ.Σχολείου Λάρισας (Περιοχή Νεράϊδας) ξεκινά μια σειρά από εκδηλώσεις και δραστηριότητες με θεματικό άξονα αρχικά την υγεία και στην συνέχεια με άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 7.00 μ.μ. στο χώρο του γυμναστηρίου του σχολείου, με θέμα τις παιδικές αλλεργίες και την αντιμετώπισή τους.

Κεντρική ομιλήτρια  θα είναι η κ. Ολγα-Αντιγόνη Παπαγιαννοπούλου, Αλλεργιολόγος, Ιατρός Παίδων & Ενηλίκων, Πτυχιούχος, Ευρωπαϊκης Ακαδημίας & Κλινικής Ανοσολογίας (EAACI), Γενεύης, Ελβετία.

Η ομιλία θα γίνει με παρουσία παιδιών και γονέων με στόχο την ελεύθερη συζήτηση πάνω στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί αρκετούς γονείς.

Η είσοδος στην εκδήλωση όπως και σε όλες τις άλλες που θα ακολουθήσουν θα είναι ανοικτή για όλους ακόμα και εκτός ορίων του σχολείου για όσους ενδιαφέρονται και θα ήθελαν να ρωτήσουν και να μάθουν.

Στόχος όλων αυτών των εκδηλώσεων είναι να ενημερωθούν οι γονείς αλλά και να ακούσουνε τα παιδιά για πράγματα που μπορεί να τους είναι άγνωστα και δεν θα είχαν ποτέ την ευκαιρία να τους τα πούνε.

Ο σύλλογος θα προσπαθήσει να ανοίξει ένα παράθυρο ενημέρωσης για διάφορα θέματα που θα ήθελαν να μάθουν τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά αυτήν την περίοδο που βρισκόμαστε σε αποπροσανατολισμό και σύγχυση.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της εκδήλωσης η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους  γονείς και μαθητές που συμμετείχαν στην αποκριάτικη γιορτή του σχολείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ