ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΘ. ΝΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ “ΓΑΛΑΖΙΑ” ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ

nasikasΣτο κενό έπεσε το κάλεσμα συνεννόησης σε όσους προέρχονται από το χώρο της ΝΔ και ενδιαφέρονται να ηγηθούν συνδυασμού στο δήμο Τυρνάβου, που απηύθυνε πριν από λίγες ημέρες ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου Αθανάσιος Νασίκας, αφού στη συγκέντρωση

που συγκάλεσε το βράδυ της Πέμπτης δεν εμφανίστηκαν ούτε η Αναστασία Ψύρρα που ανακοίνωσε υποψηφιότητα δια του Τύπου ούτε και ο Λάμπρος Βουγιατζής που έχει διεκδικήσει χρίσμα από το κόμμα της ΝΔ.

Στη συγκέντρωση στην οποία έδωσαν το παρόν πολλά κομματικά στελέχη και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι ο κ. Νασίκας ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν είναι αρεστό σε κάποιους κύκλους ου κόμματος εκτός Τυρνάβου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι και η χθεσινή του προσπάθεια έπεσε στο κενό λόγω σκοπιμοτήτων.

Παράλληλα κάλεσε όποιον ενδιαφέρεται να ηγηθεί συνδυασμού να το πει σύντομα δημόσια για να υπάρξουν προοπτικές κοινής έκφρασης του “γαλάζιου” στρατοπέδου, ακόμη και μέσα από το στήσιμο κάλπης στις οποίες θα προσέλθουν μέλη και φίλοι του κόμματος, ενώ και ο ίδιος δήλωσε παρόν λέγοντας ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να στήσει συνδυασμό νίκης.

Στην εισήγησή του ο κ. Νασίκας επέρριψε ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση και στον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου της ΝΔ λέγοντας ότι δεν χειρίστηκε σωστά το όλο θέμα της επιλογής του επικεφαλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ