Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ: ΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

RKomitsasΜε αφορμή τη χθεσινοβραδινή επίθεση κακοποιών σε βάρους ζευγαριού κατοίκων της Νέας Λεύκης ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Ρίζος Κομήτσας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη δολοφονική, ληστρική επίθεση, που δέχθηκαν χθες το βράδυ οι δύο συμπολίτες μας στη Νέα Λεύκη, άνθρωποι φιλήσυχοι οι οποίοι βρέθηκαν στο στόχαστρο στυγνών εγκληματιών με τραγικές συνέπειες.

Οι κάτοικοι της Νέας Λεύκης και όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κιλελέρ είναι ανάστατοι μετά την επίθεση και έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται ζητώντας εντατικοποίηση της αστυνόμευσης στην περιοχή μας. Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη επίθεση είχε σημειωθεί και προ διετίας στη Νέα Λεύκη, γεγονός που ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας των κατοίκων σε ένα χωριό το οποίο απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη Λάρισα.

Οι εγκληματικές ενέργειες τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο στα χωριά μας από αδίστακτους κακοποιούς, που δεν έχουν κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και κανένα ενδοιασμό προκειμένου να ληστέψουν τα ανυποψίαστα θύματά τους.

Γι’ αυτό και ζητάμε να υπάρξει άμεση διάθεση δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στα χωριά μας, ώστε η παρουσία των αστυνομικών να λειτουργήσει αποτρεπτικά στην τέλεση τέτοιων εγκλημάτων κατά της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας.

Ως κάτοικοι της υπαίθρου δεν είναι δυνατόν να αισθανόμαστε απροστάτευτοι από την ελληνική πολιτεία και να γινόμαστε έρμαια των ορέξεων των πάσης φύσης εγκληματιών και κακοποιών.

Ζητάμε, τέλος, να προχωρήσει, εδώ και τώρα, η μετατροπή του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας σε Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ (έχει εκδοθεί σχετικό Π.Δ.) και η εγκατάσταση του δυναμικού του στον Πλατύκαμπο, προκειμένου να ενισχυθεί η αστυνόμευση σε όλη την επικράτεια του Δήμου Κιλελέρ».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com