“ΒΡΑΖΟΥΝ” ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

παπΕντονος προβληματισμός για την εικόνα που εμφανίζει το κόμμα στο σύνολο των δήμων του νομού Λάρισας, επικρατεί στους κόλπους των στελεχών της Νομαρχιακής της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δημήτρης Παπαευθυμίου και τα υπόλοιπα στελέχη βλέπουν να πέφτουν στο κενό όλες οι προσπάθειες για εξεύρεση κοινά αποδεκτού υποψηφίου και να κυριαρχούν προσωπικές φιλοδοξίες και τραυματικές διαφορές που έρχονται από το παρελθόν με αποτέλεσμα σε κάθε δήμο να εμφανίζονται δύο ή και τρεις  υποψηφιότητες που διχάζουν την κομματική βάση απειλώντας ακόμη και την εκλογική δύναμη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού.

Η κατάσταση αυτή προκαλεί έντονο εκνευρισμό ενώ η σταγόνα που φαίνεται να ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η πρόσφατη ανακοίνωση – απόσυρση της ανεξάρτητης υποψηφιότητας στο δήμο Κιλελέρ, του γνωστού επιχειρηματία Θ. Νασιακόπουλου, τον οποίο σκεφτόταν να στηρίξει και η ΝΔ.

Οπως μαθαίνουμε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δημήτρης Παπαευθυμίου δηλώνει αποφασισμένος να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες που θα φτάσουν μέχρι και σε ανακοινώσεις στηρίξεων στους καλλικρατικούς δήμους αν συνεχιστεί αυτή η διχαστική κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ