ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΙΝΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΡέΙΝΚΑΤην ανάγκη να διαμορφωθεί ένα κοινό μέτωπο προστασίας των καταναλωτών ανάμεσα στο Δήμο και το ΙΝΚΑ επεσήμανε η υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Λάρισα – Νέα Αρχή» κ. Ρένα Καραλαριώτου κατά τη διάρκεια συνάντησης με τη Διοίκηση του ΙΝΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης, ενημέρωσε την κ. Καραλαριώτου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές επισημαίνον-τας ότι έχει αυξηθεί δραματικά, εξαιτίας της ύφεσης και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, ο αριθμός των πολιτών που απευθύνονται στο ΙΝΚΑ, με σκοπό να λάβουν νομικές συμβουλές για διάφορα ζητήματα. Επιπλέον, όπως συμπλήρωσε ο κ. Κόκκαλης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που απευθύνονται στον ανεξάρτητο φορέα, με σκοπό να καταγγείλουν ή και να εκφράσουν τα παράπονά τους για υπέρογκες  χρεώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, της ΔΕΥΑΛ ή ακόμη και στους λογαριασμούς εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

«Η Διοίκηση του ΙΝΚΑ –υπογράμμισε ο κ. Κόκκαλης- προσπαθεί να ανταποκριθεί στο ρόλο της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με την κ. Καραλαριώτου και είμαστε βέβαιοι ότι και από τη θέση της Δημάρχου θα συμβάλει τα μέγιστα στο να ενισχύσουμε τη δράση μας για την προστασία των Λαρισαίων καταναλω-τών».

Από την πλευρά της, η κ. Καραλαριώτου δεσμεύτηκε ότι η αγαστή μέχρι σήμερα συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί υπογραμμίζοντας ότι «πάγια θέση μας ως «Νέα Αρχή» είναι ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα συμπαγές μέτωπο, μία ασπίδα για τους καταναλωτές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα οικονομικής φύσεως, όπως είναι οι πλειστηριασμοί των κατοικιών τους, τα κόκκινα δάνεια και τα προβλήματα που δημιουργούν οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ