ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΕΥΚΗ

ληστΤο σκληρό πρόσωπο της βίας γνώρισε το βράδυ της Παρασκευής ζευγάρι ηλικιωμένων από τη Νέα Λεύκη που μέσα στο σπίτι του δέχθηκε επίθεση από ένοπλους αγνώστους που τους λήστεψαν, τους χτύπησαν και τους έδεσαν.

Οι δύο άγνωστοι δράστες  που φορούσαν κουκούλες και ο ένας από αυτούς κρατούσε πιστόλι, ζήτησαν χρήματα ενώ ξυλοκόπησαν τον ηλικιωμένο τον οποίο όπως και τη σύζυγό του έδεσαν και φίμωσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο  76χρονος τον οποίο τραυμάτισαν οι άγνωστοι δράστες που αναζητούνται από την αστυνομία, διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εν τω μεταξύ σε ανακοίνωση της Α.Δ. Λάρισας για τη ληστεία αναφέρονται τα εξής:

“Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη
σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι χθες (07-03-2014) το βράδυ διέπραξαν ληστεία σε βάρος ενός 76χρονου και μιας 61χρονης στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλα τύπου «full-face» και φορώντας γάντια στα χέρια, επιτέθηκαν στον 76χρονο κατά τη στιγμή που βγήκε στην αυλή της οικίας του από το ισόγειο διαμέρισμα αυτής, χτυπώντας τον με τα χέρια τους στο σώμα και το κεφάλι του.

Στη συνέχεια με την απειλή πιστολιού τον οδήγησαν στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου βρισκόταν η 61χρονη σύζυγός του και η 98χρονη κλινήρης μητέρα του και απαίτησαν να τους παραδώσουν κοσμήματα, χτυπώντας τον 76χρονο και την 61χρονη με τα χέρια τους στο πρόσωπο και το σώμα τους.

Ακολούθως έδεσαν τα χέρια των δύο παθόντων με πλαστικά δεματικά και τριχιά και πριν την αποχώρηση τους αφαίρεσαν από το λαιμό της 61χρονης  παθούσας ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα.
Οι παθόντες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης όπου και νοσηλεύονται.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ