ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΑΧΟΥΛΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Mandra-raxoulaΤη Μάνδρα και τη Ραχούλα επισκέφθηκαν χθες ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» και υποψήφιος δήμαρχος  κ. Απόστολος  Καλογιάννης και στελέχη του συνδυασμού.

Στις συναντήσεις ο κ. Καλογιάννης ενημέρωσε τους πολίτες για το εγχείρημα της  «Συμπαράταξης Λαρισαίων», η οποία έχει ως στόχο να συσπειρώσει το δημοκρατικό κόσμο του Δήμου αλλά και αναδείξει ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

«Δίνουμε όμορφο αγώνα ενότητας», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων.  «Ενώνουμε τους συμπολίτες μας ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις ή κομματική προέλευση για να ανατρέψουμε πρόσωπα και πολιτικές. Δεν μας ενδιαφέρει απλά να νικήσουμε. Μας ενδιαφέρει να αλλάξουμε την πόλη και τη ζωή μας. Μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε τις ψυχές των συμπολιτών μας.»

Και συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Σήμερα πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα, να βγάλουμε στην επιφάνεια αξίες που υποχώρησαν όπως η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια, η συναντίληψη, η αλληλεγγύη, οι αγώνες, το ήθος»

Από την πλευρά τους, κάτοικοι των περιοχών αναφέρθηκαν εκτενώς  στο σοβαρό θέμα της υψηλής τιμής του νερού για την άρδευση των καλλιεργειών καθώς και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν .

Ο κ. Καλογιάννης και τα στελέχη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» τόνισαν ότι στο υπο κατάρτιση πρόγραμμα του συνδυασμού θα υπάρξουν σχετικές αναφορές στο θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ