ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!

Ο πρώην καθηγητής μαθηματικών, Tony Hawken, 57 ετών, χώρισε από την Xiu Li, 51 ετών, ​​γιατί βαρέθηκε να είναι πλούσιος…

Το ζευγάρι έγινε πάμπλουτο όταν η Li σκέφτηκε να χτίσει εμπορικά κέντρα σε εγκαταλειμμένα κινεζικά καταφύγια, κερδίζοντας 1.1 δισεκατομμύρια λίρες μέχρι το 2011 και μπαίνοντας στη λίστα των πλουσιότερων της The Sunday Times.

Το ζευγάρι άφησε το σπίτι τους στο Λονδίνο, και αγόρασε ένα στο Surrey αξίας £ 1,5 εκατομμυρίων.

Η Li, της οποίας η περιουσία σήμερα έχει αξία $ 1.2billion (£ 700million) σύμφωνα με το Forbes, γρήγορα προσαρμόστηκε στη νέα ζωή, προτιμώντας να πίνει κρασί αξίας £ 900 πάνω σε πολυτελές γιοτ. Ωστόσο, ο κ. Hawken λέει ότι αισθάνεται πιο άνετα να τρώει το μεσημεριανό του σε τοπικό απλό εστιατόριο.

Παρά τα πλούτη του συνέχισε να αγοράζει βιβλία από φιλανθρωπικά καταστήματα, και απέφευγε τα ρούχα σχεδιαστών.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Times, είπε: «Νομίζω ότι νιώθω άβολα, δεν είμαι έτσι συνηθισμένος, δεν μου αρέσει να ξοδεύω πολλά χρήματα – Έχω μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο.

»Μέχρι πρόσφατα δεν ήμουν ποτέ πλούσιος. Ζούσα σχετικά άνετα, επειδή ήμουν  προσεκτικός με τα χρήματά μου».

Ο κ. Hawken χωρίζοντας παίρνει μόλις £ 1 εκατ., αλλά λέει ότι θα είναι αρκετά γι’ αυτόν.

Και προσθέτει: «Πήρα ελάχιστα χρήματα φεύγοντας, αν σκεφτεί κανείς την περιουσία της, αλλά είναι αρκετά για μένα γιατί δεν έχω πολυδάπανο τρόπο ζωής. Δεν θα χρειαστεί να δουλέψω αν είμαι προσεκτικός».

Ο κ. Hawken γνώρισε τη Li σε ένα ραντεβού στα τυφλά, ενώ ήταν ακόμη δάσκαλος και σπούδαζε.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε, αλλά όταν η επιχείρηση της Li απογειώθηκε το ζευγάρι περνούσε όλο και λιγότερο χρόνο μαζί. Ο κ. Hawken λέει ότι θα είχαν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, αν ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη, και λυπάται που δεν πήρε διαζύγιο νωρίτερα, αλλά φοβήθηκε ότι αυτό θα επηρέαζε το 17χρονο γιο τους.

Ο κ. Hawken διδάσκει πλέον δωρεάν σε λιγότερο ευνοημένα παιδιά.

Η Li διαθέτει 22 εμπορικά κέντρα και είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Guizhou Renhe, που είναι τρίτη στην κινεζική Super League.

dailymail.co.uk

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ