ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΤΑΞΗ ΠΟΡΝΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ

Σοκ προκάλεσε στους μαθητές της δασκάλα που πρόβαλε κατά λάθος μέσα στην τάξη ερασιτεχνική βιντεοκασέτα που έδειχνε την ίδια να κάνει σεξ με τον σύντροφό της. Η δασκάλα είπε ότι η βιντεοκασέτα αναμείχθηκε από αβλεψία με το υλικό που είχε ετοιμάσει για το μάθημά της…

Το περιστατικό αφορά σχολείο στην πολιτεία του Αρκανσο στις ΗΠΑ. Η δασκάλα, της οποίας το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, παραδέχθηκε το λάθος της στις περιφερειακές σχολικές αρχές και πήρε τηλέφωνο έναν-έναν τους γονείς των παιδιών, που ήταν ηλικίας 12-13 ετών, για να τους εξηγήσει τι συνέβη και να ζητήσει συγνώμη.

Πολλοί γονείς δηλώνουν δυσαρεστημένοι επειδή οι σχολικές αρχές του Λιτλ Ροκ στο Αρκανσο δεν έλαβαν κανένα μέτρο εναντίον της δασκάλας από την Τετάρτη που συνέβη το περιστατικό.

Ο Νίκολας Τόλερσον, του οποίου ο γιος είναι μαθητής στη συγκεκριμένη τάξη, δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι αισθάνεται συμπόνια για την δασκάλα αλλά και ότι πιστεύει πως οφείλει να λογοδοτήσει για το λάθος. «Ο γιος μου λέει ότι είδε την δασκάλα να κάνει σεξ», είπε μιλώντας στο KARK-TV. Ο Τόλερσον παραδέχθηκε ότι η δασκάλα του τηλεφώνησε για να του εξηγήσει τι συνέβη και ήταν απολογητική. Πρόσθεσε ότι αισθάνεται άσχημα για λογαριασμό της αλλά ότι τάραξε τους μαθητές. «Σκέφτομαι όχι μόνο τον γιο μου αλλά και τα άλλα παιδιά της τάξης», είπε.

Οι σχολικές αρχές δήλωσαν ότι εξετάζουν το περιστατικό προκειμένου να αποφασίσουν τις κατάλληλες κυρώσεις για τη δασκάλα.

tovima.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ