ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ 71ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

ηλικΜία από τις πλέον δύσκολες στιγμές της ζωής της έζησε το βράδυ του Σαββάτου 71χρονη γυναίκα στον Τύρναβο, η οποία ζει μόνη της σε ένα από τα κεντρικά σημεία της πόλης, όταν δέχθηκε μέσα στο σπίτι της επίθεση από 3 άτομα, τα οποία εισέβαλαν ανενόχλητα και με ελεύθερα τα πρόσωπά τους με σκοπό να τη ληστέψουν.

Οι άγνωστοι που όπως ανέφερε μετά στην αστυνομία η άτυχη παθούσα, μιλούσαν μεταξύ τους ξένη γλώσσα, ενώ ο ένας της μιλούσε στα ελληνικά, λέγοντας ότι έχουν μαχαίρι και κατσαβίδι, ζήτησαν χρήματα και χρυσαφικά, ενώ έφυγαν παίρνοντας μαζί τους χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε στη σύνταξη της 71χρονης.

Πριν φύγουν όμως τη φίμωσαν αποσπώντας της και το τηλέφωνο για να μην μπορεί να ειδοποιήσει την αστυνομία, που έφτασε έγκαιρα στο σημείο, τη στιγμή που οι δράστες έφευγαν πηδώντας από παράθυρο του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ στην αυλή της 71χρονης βρήκαν 2 κατσαβίδια.

Επιχείρησαν να σπάσουν βιτρίνα

πετραΕν τω μεταξύ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα άγνωστα άτομα πέταξαν πέτρα σε βιτρίνα καταστήματος πολύ κοντά στο κέντρο του Τυρνάβου, με σκοπό να μπουν στο εσωτερικό του για να κλέψουν. Ο θόρυβος από το χτύπημα της πέτρας στο τζάμι που σημειωτέον δεν έσπασε, ξεσήκωσε τους ιδιοκτήτες, ενώ και οι επίδοξοι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ