ΑΓΝΩΣΤΟΙ “ΑΝΟΙΞΑΝ” ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

κλοΟύτε ένα ούτε δύο αλλά έξι καταστήματα “χτύπησαν” άγνωστοι από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στους καταστηματάρχες οι οποίοι κάνουν σοβαρά παράπονα για την έλλειψη αστυνόμευσης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι δράστες κατάφεραν να μπουν μέσα σε ένα μίνι μάρκετ, σε ένα κρεοπωλείο, σε ένα κατάστημα τζαμιών κρυστάλλων και σε ένα ανθοπωλείο από τα οποία απέσπασαν τρόφιμα και χρήματα, ενώ σε ένα από τα παραπάνω καταστήματα αφαίρεσαν και την ταμειακή μηχανή.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα άγνωστοι “άνοιξαν” ένα μπαράκι, ενώ το βράδυ της Κυριακής επίσης άγνωστα άτομα επιχείρησαν να σπάσουν τη βιτρίνα καταστήματος με είδη μπιζού και καλλυντικά.

κλΤα συνεχή κρούσματα όπως είναι φυσικό προκαλούν ανησυχία στους επαγγελματίες του Τυρνάβου που σκέφτονται να ζητήσουν αύξηση της αστυνομικής δύναμης στο Α.Τ. Τυρνάβου που εδώ και πολύ καιρό είναι αποδεκατισμένο, ενώ έντονο προβληματισμό εξέφραζε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Αστ. Ροντούλης, ο οποίος δήλωσε ότι θα κάνει πολυεπίπεδες παρεμβάσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ