Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΤΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Η εγγονή του φασίστα ιταλού ηγέτη, Μπενίτο Μουσολίνι, έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο πορνείας με ανηλίκους που ταλανίζει αυτές τις ημέρες τη Ρώμη, εξαιτίας του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ότι πλήρωνε για να κάνει σεξ με έφηβες μαθήτριες…

Ο σύζυγός της Αλεξάνδρας Μουσολίνι, είναι ένας από τους περίπου 20 πελάτες, που ερευνά η αστυνομία, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Το σκάνδαλο σόκαρε τη Ρώμη, όταν τον περασμένο Οκτώβριο, έγινε γνωστό ότι δύο μαθήτριες από την πλούσια περιοχή Parioli βρέθηκαν να εκδίδονται τα βράδια μετά τα μαθήματα. Εκδίδονταν προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους.

Συνελήφθησαν πέντε άτομα μεταξύ των οποίων και οι μητέρες των δύο κοριτσιών.

Από τότε, η αστυνομία ελέγχει τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που έγιναν στα κορίτσια από εκείνους που προφανώς αναζητούσαν τις …υπηρεσίες τους. Ανάμεσα στα ονόματα των πελατών φιγουράρει και το όνομα του συζύγου της κας Μουσολίνι.

Ο Mauro Floriani, ο σύζυγος, και πρώην αξιωματικός της τελωνειακής και φορολογικής αστυνομίας της Ιταλίας, που είχε το παρατσούκλι «Καπετάν Μουσολίνι», αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τα δύο κορίτσια, αλλά το όνομά του, ωστόσο, περιλαμβάνεται στον κατάλογο των πιθανών πελατών που έδωσε ο εισαγγελέας.

Παντρεύτηκε με την κ. Mussolini το 1989 και έχουν τρία παιδιά.

independent.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ