ΜΕ ΤΟΝ “ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΑΪΝΣΤΑΪΝ” ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ

Olymp (Αντιγραφή)Με το δήμαρχο Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη συναντήθηκε χθες ο διακεκριμένος μαθητής που κατέκτησε την πρώτη θέση στην Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών Δημήτρης Αλέτρας, συνοδευόμενος από τη μητέρα του Σταυρούλα. Ο μαθητής της Γ’ Λυκείου προετοιμάζεται ήδη για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Μαθηματικών που θα γίνει στις 2 Μαΐου στη Βουλγαρία, προκειμένου να διεκδικήσει μια ακόμα διάκριση για τα ελληνικά χρώματα.

Ο κ. Τζανκούλης δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συνάντηση του με το μαθητή, ενώ στη διάρκεια της συνάντησης τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα, τόσο για την Μαθηματική Ολυμπιάδα, για τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας του μαθητή, αλλά και για ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Ο κ. Τζανακούλης τόνισε ότι η επιτυχία του μαθητή αντανακλά στην ίδια την πόλη της Λάρισας, που την κάνει ακόμα περισσότερο γνωστή στον κόσμο και στο χώρο της επιστήμης.

Ο δήμαρχος χάρισε στο μαθητή την έκδοση για την ιστορία της Λάρισας, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπ. Μπαρμπούτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ