ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

συλληψηΣυνελήφθησαν χθες (13-03-2014) το πρωί στη Λάρισα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ένας 41χρονος και μία 29χρονη διότι σε νομότυπη έρευνα που ενεργήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (46) ναρκωτικά δισκία.

Επίσης συνελήφθη χθες (13-03-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας ένας 51χρονος διότι κατελήφθη να οδηγεί το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του  υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Χθες το βράδυ συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) ένας 34χρονος διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Εξάλλου χθες (13-03-2014) το βράδυ συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) ένας 37χρονος διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη βάρους (2,5) γραμμαρίων και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας (16) εκατοστών.

Τέλος σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας ένας 61χρονος διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για μη καταβολή και απόδοση εισφορών με ποινή φυλάκισης τριάντα μηνών και δέκα ημερών και χρηματική ποινή (5.400) ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ