2 ΧΡΥΣΑ 5 ΧΑΛΚΙΝΑ Ο Α.Ο.TAEKWONDO ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤAEKWONTO ΤΥΡΝΑΒΟΥ στο πρωτάθλημα παμπαίδων Βορείου Ελλάδος κατακτώντας 2 χρυσά, 5 χάλκινα και μία  πέμπτη θέση.

Παρότι οι μικροί αθλητές συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημο πρωτάθλημα απέδειξαν ότι η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, είναι ανάλογη των μεγαλύτερων τμημάτων. Αγωνίστηκαν με πάθος για την νίκη δείχνοντας σημάδια της επιτυχημένης συνέχειας των πρωταθλητών τα επόμενα χρόνια.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Έξαρχος Αστέριος -41 και Χατζής Ιωάννης -57, τα χάλκινα οι Αντωνίου Αθανάσιος -24, Γκόγκουρα Ζωή -33, Καραίσκου Μαίρη -33, Μπάρδας Φίλιππος -41 Ντόβα Σταματία -24

Την πέμπτη θέση κατέκτησε η Πορτέση Ειρήνη ενώ καλή εμφάνιση έκαναν και οι Αγριόδημου Χριστίνα και Κοντοθανάσης Νικόλαος.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους μικρούς αθλητές για τις επιτυχίες τους  τον προπονητή Ντιντό Χρήστο για το έργο που προσφέρει στο Σύλλογο καθώς και τους γονείς που ακολούθησαν και βοήθησαν από την δική τους πλευρά την αποστολή πετυχαίνοντας έτσι τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ