ΕΡΓΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΑΓΙΑΣ

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣΣε τεχνικά έργα για την εξασφάλιση των όμορων ιδιοκτησιών στον κόμβο της Αγιάς και στην οδό πρόσβασης προς τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ειδικότερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστό υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Κατασκευή τεχνικών έργων για την ασφαλή απορροή των όμβριων και την αντιπλημμυρική προστασία του έργου: ολοκλήρωση κόμβου και οδός πρόσβασης προς ΣΜΑ Αγίας», προϋπολογισμού 89.000,00  ευρώ.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Πρόκειται για μια περιβαλλοντική παρέμβαση που έχει σαν στόχο την αντιπλημμυρική προστασία των όμορων, με τον κόμβο και την οδό πρόσβασης προς τον ΣΜΑ, ιδιοκτησιών από τα όμβρια ύδατα. Με την παρέμβαση αυτή ολοκληρώνεται στο σύνολό του το έργο και προστατεύεται ο άνθρωπος και η περιουσία του».

Φορέας υλοποίησης του υπόψη που είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, με κύριο του έργου την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Με την παρούσα επέμβαση, αντιμετωπίζεται η απαγωγή των όμβριων υδάτων πέριξ της προσφάτως κατασκευασμένης οδού που οδηγεί στο ΣΜΑ, προκειμένου να διασφαλιστούν οι όμορες ιδιοκτησίες.  Το έργο υλοποιείται με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ