ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ“Εσκεμμένη πράξη” ήταν η αλλαγή κατεύθυνσης του αεροσκάφους, πτήση MH370, επιβεβαίωσε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας. Κατά τη διάρκεια μιας δραματικής συνέντευξης Τύπου, ο Najib Razak είπε ότι νέα  στοιχεία έχουν έρθει στην επιφάνεια, που ρίχνουν φως στην εξαφάνιση…

Δεν είπε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για αεροπειρατεία, αλλά είπε ότι η αλλαγή κατεύθυνσης του αεροσκάφους ταιριάζει με «εσκεμμένη ενέργεια» που έγινε από κάποιον που βρισκόταν στο αεροπλάνο.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας είπε: “Με βάση τις νέες δορυφορικές επικοινωνίες μπορούμε να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα ότι το σύστημα επικοινωνίας αεροσκαφών είχε απενεργοποιηθεί, λίγο πριν το αεροσκάφος φτάσει στην ανατολική ακτή της Μαλαισίας.

“Λίγο αργότερα, μεταξύ των συνόρων της Μαλαισίας και του Βιετνάμ, απενεργοποιήθηκε ο αναμεταδότης του αεροσκάφους.

“Τα δεδομένα από τα ραντάρ δείχνουν ότι από αυτό το σημείο και μετά, το αεροπλάνο πιστεύεται ότι πήρε δυτική κατεύθυνση, πριν πάρει βορειοδυτική.

“Οι κινήσεις αυτές είναι σύμφωνες με εσκεμμένη ενέργεια από κάποιον στο αεροπλάνο.”

Ο πρωθυπουργός είπε ότι τα νέα αυτά στοιχεία οδήγησαν στον τερματισμό της αναζήτησης στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Συμπλήρωσε επίσης ότι δύο νέες τεράστιες περιοχές αναζήτησης έχουν ανοίξει: η μία έχει κατεύθυνση προς την Ευρώπη από το Τουρκμενιστάν ως την Ταϊλάνδη, και η άλλη εκτείνεται από την Ινδονησία μέχρι το νότιο Ινδικό Ωκεανό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ