ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΛΩΤΣΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

01Ο Colm McCarron, 35 ετών, κατέρρευσε στο σπίτι του εξαιτίας μιας αλλεργικής αντίδρασης. Είχε υποστεί σοβαρή αναφυλαξία και η καρδιά του είχε σταματήσει. Η κόρη του, η μόλις 9 ετών Izzy, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση), ενώ η μαμά της καλούσε το ασθενοφόρο…

Ωστόσο, γρήγορα ανακάλυψε τα χέρια της δεν ήταν αρκετά δυνατά, κι έτσι κλώτσησε  το στήθος του πατέρα της. Η μητέρα της στη συνέχεια έκανε κάποιες μαλάξεις στο θώρακα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Η Izzy, που πήρε βραβείο ανδρείας από το σχολείο της, είπε: «Απλά τον κλώτσησε πολύ δυνατά. Η μαμά μου μου δίδαξε ΚΑΡΠΑ, αλλά ήξερα ότι δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να χρησιμοποιήσω τα χέρια. Φοβόμουν πολύ.

»Οι νοσοκόμοι μου είπαν ότι κάλλιστα θα μπορούσα να είμαι μια γιατρός ή μια νοσοκόμα. Η μαμά μου είπε ότι ο μπαμπάς μου πήγε στο νοσοκομείο με ένα τεράστιο αποτύπωμα στο στήθος του.»

«Είναι ένα μικρό αστέρι», είπε η μητέρα της. «Ήμουν πραγματικά αναστατωμένη, αλλά ανέλαβε η Izzy. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πιστεύω πραγματικά ότι όλα τα παιδιά θα πρέπει να διδάσκονται πρώτες βοήθειες ».

dailymail.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ