ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ: ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΟΛΟΥΡΑ

ΦΩΤ ΔιαμάντοςΕπίθεση σε όλους εκείνους που προσπαθούν να προκαλέσουν προβλήματα στον ίδιο αλλά και στη Νέ@ Λάρισα, εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ντ. Διαμάντος με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα που υποστήριζε ότι θα είναι αντιπεριφερειάρχης του Κ. Αγοραστού.

Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Διαμάντος βάλλει ευθέως κατά συγκεκριμένων κονδυλοφόρων και νέων εντύπων κάνοντας  λόγο για στρατευμένους σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν θολούρα και να βλάψουν τον ίδιο την Νέ@ Λάρισα. Στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

“Κάποιοι υπηρετούν η/και τροφοδοτούν ένα παρασκήνιο είτε με μπαγιάτικες φτιαχτές δημοσκοπήσεις είτε με προβοκατόρικες πληροφορίες με προφανή στόχο: να ανακόψουν το πλειοψηφικό ρεύμα που παρουσιάζει δυναμική 2ου γύρου και νίκης και καταγράφεται σε καθαρές δημοσκοπήσεις αλλά, κυρίως, στην κοινωνία για τη Νέα Λάρισα. Να σπείρουν αμφιβολίες στον κόσμο και να τον ανακόψουν από τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Λάρισας.
Η απάντηση μου είναι ξεκάθαρη: δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση και δεν πρόκειται να μου γίνει διότι δεν έχω αφήσει κανένα περιθώριο σε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι με την επιστράτευση και κοντυλοφόρων και φρέσκων εντύπων να δημιουργήσουν αμφιβολία και θολούρα.
Άλλωστε, σε λίγο καιρό ο ρόλος κάποιων και τα μέσα τους θα αποκαλυφθούν… Απλά τώρα, βοά η πιάτσα…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ