ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ 110 ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠρόγραμμα καθημερινής προσφοράς πρωινού γεύματος σε 110 μαθητές του Δήμου Λαρισαίων, υλοποιεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.
Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω των οικογενειών που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και δίνει τη δυνατότητα στις οικογένειες αυτές που έχουν παιδιά σχολικής ηλικίας,

να εξασφαλίζουν το πρωινό τους γεύμα καθημερινά, ώστε να αντιμετωπίζονται τυχόν φαινόμενα υποσιτισμού των μαθητών στα σχολεία της πόλης.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι επιχειρήσεις «ΘΕΣγαλα- ΠΙΕΣ» η οποία προσφέρει 3.000 κιλά γάλα για την κάλυψη των αναγκών, η εταιρεία Intercom Foods (η οποία στηρίζει σε τακτική βάση το Κοινωνικό Παντοπωλείο) με προσφορά 1700 μαρμελάδων, ιδιώτες φρουτέμποροι της Λάρισας με προσφορά φρούτων και κρουασάν τα οποία εξασφαλίζονται μετά από χρηματική προσφορά του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

Σήμερα οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικών Δράσεων κ. Λίνα Ντάβαρη και Πρασίνου κ. Β. Μπατζηλιώτης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ» κ. Αθ. Βακάλη, καθώς και τα μέλη της διοίκησης, τους οποίους και ευχαρίστησαν για την επιλογή του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της επιχείρησης.

Η κ. Ντάβαρη δήλωσε ότι η στήριξη των δυναμικών επιχειρήσεων της περιοχής μας, όπως η «ΘΕΣγαλα-ΠΙΕΣ» δημιουργεί ένα δίχτυ ασφαλείας για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της πόλης μας και δίνει πνοή στο όραμα του Δήμου Λαρισαίων να μην υπάρχει ούτε ένας δημότης χωρίς πρόσβαση στα βασικά καθημερινά αγαθά.

Από την πλευρά του ο κ. Βακάλης τόνισε ότι συνεχίζοντας τις ενέργειες κοινωνικής προσφοράς προς τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, ο Συνεταιρισμός «ΘεςΓαλα» σε συνεργασία με το Δήμος Λαρισαίων, προχώρησε στη δωρεά ημερήσιας ποσότητας γάλακτος για να υποστηριχθούν μαθητές σχολείων της πόλης μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Βακάλης τόνισε επίσης πως δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2014 να υπάρχουν μαθητές που δεν έχουν τη δυνατότητα να πιουν ένα ποτήρι γάλα κάθε μέρα. Ο συνεταιρισμός «Θες Γάλα – Πιές» θεωρεί χρέος του να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις και μέσω των δράσεων του, να σταθεί δίπλα στις οικογένειες της Λάρισας που χρειάζονται τη συμπαράσταση του.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Γεν. Διευθυντής του Συνεταιρισμού κ. Κ. Γκουγκουλιάς, ο διευθυντής ζώνης γάλακτος κ. Τ. Τσιάρας και ο υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Αν. Χαρδαλούπας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ