ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 12

arkas-11Και που λέτε ακροατές μου σήμερα η εκπομπή θα πει παραμύθι. Αναπαυτικά  λοιπόν στους καναπέδες (που ούτως ή άλλως) και για τσισάκια στο… τραγούδι ναι?

Μια φορά και έναν καιρό λοιπόν ήταν ένα κόσμημα.Ένα στολίδι. Το κόσμημα αυτό είχε κάτι ξεχωριστό, ιδιαίτερο ρε παιδί μου.

Δεν είχε έναν κάτοχο. Το δώρισαν λέει σε όλους μας!!!

Χαρά που κάναμε. Και καμάριιιι.Όλοι μας!! Κοιτάξτε τι έχουμε και το προσέχαμε που λέτε σαν τα μάτια μας. Τόσο που άρχισαν αυτά τα δημοκρατικά, ξέρετε σεις τώρα.Ναι, ναι είναι για όλους όμως μην το χρησιμοποιούμε.ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!!

Πώς μας κάναν μικρά με το σαλόνι?Ένα τέτοιο πράμα.Αυτό είναι για τους ξένους. ΑΒΑΤΟ.

Και  συνεχίσαμε να το καμαρώνουμε το στολίδι μας, από μακριάαααα.

Και ύστερα ήρθε προβοκατόρικα ο καιρός. Και κοίτα να δεις τι έκανε.Πήγε και έβρεξε!!! Ναι, ναι βρέχει κιόλα στην πόλη μας. Και πήρε και έγινε λούτσα το κόσμημα. Μέσα-έξω!

Και τρέξαμε όλοι να του συμπαρασταθούμε του στολιδακίου. Και βάλαμε στην οροφή του κάτι μπερντέδες, έτσι για το φολκλόρ του πράγματος. Και μετά τον καταγγείλαμε τον κακό το λύκο που μας το δώρισε!!!

Παρεμπιπτόντως, το’χουμε ακόμη το στολίδι μας. Και πάλι το κοιτάμε από μακριά. Τη χαρά δεν έχουμε όμως και μιλιά. Α, και ΝΤΡΟΠΗ!!!

Αφιερωμένο σε όλους μας ΕΡΩΤΑΣ ΣΑ ΜΗΝΑΣ ΜΑΡΤΗΣ του Μάκη Σεβίλογλου, από το δίσκο του ΑΓΚΥΡΕΣ (Anchors)

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ