Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ

ροτβάιλερ1Ροτβάιλερ που αφέθηκε να πεθάνει σε ένα κλουβί στην Ταϊβάν, μεταμορφώθηκε τελείως όταν ένας Βρετανός το πήρε και του χάρισε μια ζωή που αξίζει και πάλι να τη ζει…

Ο κ. McCormack, 46 ετών, είπε: «Όταν είδα για πρώτη φορά τον Tiny ήταν μεγάλος, σαφώς πολύ άρρωστος και, μου είπαν ότι ήταν επιθετικός, αλλά συμφώνησα να τον πάρω στο Καταφύγιο ζώων.

»Στην αρχή, νόμιζα ότι ήταν μαντρόσκυλο. Ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που δεν μπορούσα να καταλάβω τι ράτσα ήταν. Αλλά ο φίλος μου Jeff, ο οποίος έχει και ο ίδιος σώσει δύο πολύ τυχερά ροτβάιλερ, κατάλαβε αμέσως τί ήταν.

ροτβάιλερ2»Η πρόοδός του ήταν αργή αλλά μπορούσες να την παρατηρείς, και ευτυχώς αποδείχθηκε τυχερός επειδή δεν υποτροπιάζει τελείως η ψώρα από καιρό σε καιρό.»

»Παρά τους φόβους ότι ο Tiny μπορεί να ήταν ένα επιθετικό ζώο, τελικά αποδείχτηκε  ένα από τα πιο γλυκά ζώα του Καταφυγίου.

»Ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να τον θεραπεύσουμε, αλλά μείναμε έκπληκτοι με το πόσο φανταστικό αποδείχτηκε αυτό το σκυλί, που ήταν κρυμμένο κάτω από την τόση ασθένεια και κατάθλιψη»

Ο κ. McCormack, δήλωσε: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ο Tiny στέφθηκε Grand Champion of Ruffs 2014 (Μεγάλος Πρωταθλητής των Μαχητών 2014) και ελπίζω όλες οι οργανώσεις διάσωσης που σκοτώνουν ζώα, όπως τον Tiny, προκειμένου να “τελειώσουν τα βάσανά τους”, να ξανασκεφτούν τι κάνουν…»

Τον Tiny τώρα φροντίζει μια εθελόντρια στο Καταφύγιο η οποία είπε: «Έμοιαζε σαν να είχε παραιτηθεί από τη ζωή. Αγάπησα αμέσως αυτό το μεγάλο, αξιαγάπητο ροτβάιλερ με το ειρωνικό όνομα (Tiny=Μικροσκοπικός). Μετακόμισα σε ένα νέο διαμέρισμα γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα να τον υιοθετήσω. Είναι πλέον ένα όμορφο σκυλί που αγαπάμε πάρα πολύ».

Περισσότερα:dailymail.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ