ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΝΤΟΥΛΗ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Νέα ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος

ρογεΣυνομιλία με τον υπουργό Υγείας Αδ. Γεωργιάδη είχε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Αστ. Ροντούλης, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν άμεσα προβλήματα έλλειψης υποδομών και προσωπικού

στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και στο Περιφερειακό Ιατρείο Αμπελώνα.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο κ. Γεωργιάδης, αφού χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα, δεσμεύθηκε για άμεση ενίσχυση των δύο δομών τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε προσωπικό.

Αστυνόμευση

Εν τω μεταξύ με δεδομένη την έξαρση της εγκληματικότητας στο δήμο Τυρνάβου και ειδικά στην περιοχή του πρώην δήμου Αμπελώνα, ο κ. Ροντούλης αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες το Α.Τ. Τυρνάβου για να ζητήσει από τη διοικητή του τμήματος αύξηση της αστυνόμευσης στον Αμπελώναγια να εμπεδωθεί στην περιοχή το αίσθημα ασφάλειας.

Στα Πλατανούλια

Συνεχίζοντας ο κ. Ροντούλης τιςεπαφές του με τους δημότες έχει προγραμματίσει την Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στα Πλατανούλια στην οποία θα ανακοινώσει πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού ου, θα αναφερθεί σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης και θα παρουσιάσει ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού.

Νέοι υποψήφιοι

Εξάλλου σήμερα ο κ. Ροντούλης ανακοίνωσε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο 4 ακόμη υποψηφίων. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Κυρούλη, Γιάννα Μπαλιάφα, Βασίλη Τσιγκέλη και Θύμιο Ματράκη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ