ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΗ

καρναβΕξοργισμένοι με τη στάση της δημοτικής αρχής του Τυρνάβου, είναι οι συγγενείς του άτυχου νεαρού ο οποίος το βράδυ της παρέλασης του καρναβαλιού έπεσε από άρμα και τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά, αφού όπως καταγγέλλουν ούτε ο δήμαρχος, ούτε οι αντιδήμαρχοι έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας του νεαρού.

Οπως υποστηρίζουν πέραν της βραδιάς του συμβάντος, ούτε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του νεαρού στο νοσοκομείου, ούτε τώρα που αναρρώνει στο σπίτι του κανείς από τη δημοτική αρχή ενδιαφέρθηκε ούτε για την πορεία της υγείας του ούτε και για το να υπάρχει κάποια ανάγκη.

Επίσης αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε συγγενείς και φίλους το γεγονός ότι αμέσως μετά τη διακομιδή του νεαρού με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, δόθηκε εντολή από τους υπεύθυνους του καρναβαλιού και συνεχίστηκε το μουσικό πρόγραμμα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο νεαρός αφού έκανε κάποιες σοβαρές επεμβάσεις για να διορθωθούν προβλήματα που προκλήθηκαν εξαιτίας της πτώσης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ