Ο ΣΕΓΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ

ΣΕΓΑΣΤιμητική διάκριση απένειμε ο ΣΕΓΑΣ (Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων) στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό σε μια εκδήλωση-γιορτή του αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε στην τιμητική βράβευση των κορυφαίων αθλητών του στίβου, προπονητών αλλά και φορέων, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα τον αθλητισμό.

Ο περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός ο οποίος τιμήθηκε σε αναγνώριση της διαχρονικής και πολύτιμης συμβολής του στις διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, σημείωσε τα εξής: «Είναι μια μεγάλη και όμορφη εκδήλωση, όπως αρμόζει στο άθλημα. Αυτή η εκδήλωση τιμά το άθλημα, όπως το άθλημα τιμά τη χώρα μας.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο, στο ΔΣ, στους αθλητές, στους προπονητές και στους συλλόγους, που δίνουν το μήνυμα της πίστης και νίκης στους στόχους που θέτουν. Όπως ανέφεραν πολλοί η Θεσσαλία είναι η περιφέρεια με τις περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Και έτσι πρόκειται να συνεχίσει, γιατί ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια, φτιάχνει χαρακτήρες ισχυρούς, οι οποίοι είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ