ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

κουικΔιήμερη περιοδεία στις τέσσερις πρωτεύουσες της Θεσσαλίας, ξεκινά σήμερα (17.03.2014) ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, αμέσως μετά την επιστροφή του, το μεσημέρι, από το Βελιγράδι, όπου συμμετείχε ως παρατηρητής του ΟΑΣΕ στις βουλευτικές εκλογές της Σερβίας.

Ο Τέρενς Κουίκ θα παραστεί (και θα συντονίσει) και τις τέσσερις συνεντεύξεις Τύπου που θα δώσει η συνάδελφός του Μαρίνα Χρυσοβελώνη, για να ενημερώσει του Θεσσαλούς πολίτες για την υποψηφιότητά της ως Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Στις 17.00 της Δευτέρας η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα και στις 19.30 στην Καρδίτσα. Στις 10.00 το πρωί της Τρίτης στη Λάρισα και στις 13.00 στο Βόλο.

Σε δηλώσεις του ο Τέρενς Κουίκ τόνισε:

«Σε αυτόν τον αγώνα της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, θα βρίσκομαι στο πλευρό της, όπως εξ άλλου όλοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της Θεσσαλίας, που προσδοκούν να δουν καλύτερες μέρες στην περιοχή τους.

Η Μαρίνα είναι μια δυναμική και πολύ μεθοδική και εργασιομανής γυναίκα. Είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα, που αξίζει η Θεσσαλία να την εμπιστευτεί. Δεν αμφιβάλλω για την επιτυχία της»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ