ΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Κάλεσμα σε όλους τους καθηγητές του νομού να πάρουν μέρος στην 48ωρη απεργία που κήρυξε για αύριο και μεθαύριο η ΑΔΕΔΥ και στην 24ωρη απεργία που κήρυξε για την Παρασκευή ο ΟΛΜΕ απευθύνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΛΜΕ Λάρισας, επισημαίνοντας ότι ο χρόνος τελειώνει για εκατοντάδες εκπαιδευτικούς που σπρώχνονται από την πολιτική Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ στην πόρτα της απόλυσης στις 22 Μάρτη!

Στην ανακοίνωση της ΕΛΜΕ αναφέρονται ακόμη τα εξής:

“Αυτή η πολιτική στοχεύει να τελειώσει το δικαίωμα όλων μας στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, να επιβάλλει σε όλους τον εργασιακό μεσαίωνα και την τρομοκρατία της αξιολόγησης, να διώξει τη μεγάλη πλειοψηφία των μαθητών από τα σχολεία και να τους στείλει στη φτηνή κατάρτιση των ΣΕΚ και στη σύγχρονη δουλεία!

– Παλεύουμε ενάντια σε αυτή την πολιτική, και για την ανατροπή της!

– Διεκδικούμε να γυρίσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί και όλοι οι μαθητές στα σχολεία

– Δίνουμε τη μάχη για να μην περάσουν οι απολύσεις!

Υλοποιώντας τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης:

Συμμετέχουμε μαζικά, αποφασιστικά στην 48ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ 19 και 20 Μάρτη και στην 24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ την 21 Μάρτη.

Την Τετάρτη 19/3, προχωρούμε σε κατάληψη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και στη συνέχεια συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία Ταχυδρομείου και ώρα 10:30πμ.

Την Πέμπτη 20/3 κατάληψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και στη συνέχεια πορεία στους δρόμους της πόλης με ώρα έναρξης την 1:30 μμ.

Την Παρασκευή 21/3 πανελλαδική συγκέντρωση στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 11 π.μ. Για το σκοπό αυτό θα αναχωρήσουν λεωφορεία από την πλατεία Αγίου Βελισσαρίου (Δημοτικό Ωδείο) το πρωί της Παρασκευής και ώρα 6:00 πμ. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6972031661, 6974990666.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΗ

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ