ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ INDONNATION ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟΝ Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ

files agapis 18-3Με το δήμαρχο Λαρισαίων συναντήθηκαν σήμερα τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου «Φίλες της Αγάπης» στο πλαίσιο των τακτικών ενημερωτικών συναντήσεων τους. Τα μέλη του Συλλόγου ενημέρωσαν το Δήμαρχο για τις δραστηριότητες τους στο επίπεδο της κοινωνικής τους δράσης

και ο κ. Τζανακούλης για μια ακόμα φορά τόνισε ότι ο Δήμος Λαρισαίων στηρίζει αμέριστα την κοινωνική δράστη των Φίλων της Αγάπης, αναγνωρίζει το πολυσχιδές έργο τους και για το λόγο αυτό επιθυμεί τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

IndonnationΕπίσης τον κ. Τζανακούλη επισκέφθηκαν τα μέλη του γυναικείου φωνητικού συνόλου InDONNAtion προκειμένου να τον ενημερώσουν για την συναυλία που προγραμματίζουν στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας, στις 26 και 27 Απριλίου.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκδήλωση, αλλά και στις δραστηριότητες του συλλόγου γενικότερα, τονίζοντας ότι ο Δήμος Λαρισαίων ήταν, είναι και θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες τους.

Παρόντες στη συνάντηση, ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής Δ. Κτιστάκης, η πρόεδρος Σ. Κούστα, η υπ. Δημοσίων σχέσεων Αρ. Βαλαβάνη και το μέλος του Δ. Σ Ευαγ. Τσολάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ