Η RYANAIR ΠΟΥΛΑ 100.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙ 9,99 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ [ΛΙΣΤΑ]

ryanairΞεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση για την έναρξη των πτήσεων της Ryanair, από τη νέα της βάση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Οι πρώτες πτήσεις της ιρλανδικής εταιρείας θα γίνουν την 1η Απριλίου…

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλής της Raynair Μαίκλ Ο’Λίρι, μέχρι τα μεσάνυχτα της επόμενης Δευτέρας 24 Μαρτίου, όσοι επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις για πτήσεις της εταιρείας στην τιμή των 9.99 ευρώ (μαζί με τους φόρους) προς τους εξής έξι προορισμούς:

  • Χανιά
  • Λονδίνο
  • Μιλάνο
  • Πάφο
  • Ρόδο
  • και Θεσσαλονίκη

Συνολικά, σε αυτή την τιμή θα διατεθούν 100.000 εισιτήρια.

Προς το παρόν η εταιρεία θα πραγματοποιεί 150 πτήσεις την εβδομάδα από την Αθήνα και συγκεκριμένα καθημερινά, 10 πτήσεις για Θεσσαλονίκη, τέσσερις πτήσεις προς τα Χανιά και δύο πτήσεις για Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο και Ρόδο

Σύμφωνα με τον κ. Ο’Λίρι, τον Νοέμβριο του 2014 θα ανακοινωθούν και νέες πτήσεις από τη χώρα μας προς νέους προορισμούς στο εσωτερικό, καθώς ήδη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας. Τόνισε, μάλιστα, ότι το 2018 στοχεύει να είναι η «Νούμερο 1» εταιρεία στην Ελλάδα.

«Τα έξι νέα μας δρομολογια από Αθήνα θα παρέχουν στους Ελληνες καταναλωτές και επισκέπτες μια εναλλακτική σε σχέση με τις υψηλές τιμές εισιτηρίων της Aegean/Olympic, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν τις χαμηλές τιμές εισιτηρίων της Ryanair» είπε ο κ. O’Λίρι.

iefimerida.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com