«ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»

sokratisΤο… διακριτικό αυτοκίνητο που οδηγεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αμυντικός της Ντόρτμουντ, έγινε θέμα στην Bild με το γερμανικό Μέσο να αναφέρει ότι ο Έλληνας αμυντικός της Ντόρτμουντ είναι επιτέλους ένας Έλληνας που κάνει οικονομία…

Ενώ οι περισσότεροι παίκτες ξοδεύουν αρκετά από τα χρήματα που κερδίζουν σε πολυτελή αυτοκίνητα, ο Παπασταθόπουλος αποτελεί μια από τις εξαιρέσεις του κανόνα.

Ο διεθνής αμυντικός της Ντόρτμουντ, που αμείβεται με περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ την σεζόν από τους «κιτρινόμαυρους», πάει στις προπονήσεις της ομάδας με ένα Fiat 500 που κοστίζει 11.950 ευρώ.

Μάλιστα ο ίδιος, δηλώνει πλήρως ικανοποιημένος από το αμάξι του και είπε: «Είναι σούπερ αμάξι, ιδανικό για την πόλη. Το αγόρασα έξι χρόνια πριν στην Τζένοα. Κυρίως το χρησιμοποιούσε ένας φίλος μου. Είναι διασκεδαστικό με ένα μικρό αυτοκίνητο».

Βέβαια, οι επιλογές των συμπαικτών του Παπασταθόπουλου απέχουν πολύ… Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι οδηγεί μια Porsche και ένα Audi R8, ο Μάρκο Ρόις μια Mercedes και ο Σαχίν μια Aston Martin. Όμως, την πιο εντυπωσιακή άφιξη στην προπόνηση της Ντόρτμουντ κάνει ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος οδηγεί μια Lamborghini Gallardo!

tharrosnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ