ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΤΟ – ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ

stra (Αντιγραφή)Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε στην έδρα της Περιφέρειας ο νέος διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης. Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης, της πρώτης μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου διοικητή, η συζήτηση των δύο ανδρών επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας συνεχάρη το νέο διοικητή της 1ης Στρατιάς για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στην κρίσιμη για την ακεραιότητα και ασφάλεια της πατρίδας μας αποστολή της 1ης Στρατιάς».

Τονίστηκε ιδιαίτερα η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και 1ης Στρατιάς όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ο περιφερειάρχης εξέφρασε για άλλη μια φορά την πάγια θέση του υπέρ της διατήρησης της 1ης Στρατιάς, αλλά και των υπολοίπων στρατιωτικών σχηματισμών στη Θεσσαλία, λόγω του σημαντικού της ρόλου αλλά και του έργου που επιτελούν. Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η αμοιβαία βούληση για στενή συνεργασία και για την ενδυνάμωση και διεύρυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών σε θέματα  των κοινών αρμοδιοτήτων.

Παράλληλα, τον κάλεσε να μεταφέρει στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων «τα αισθήματα ευγνωμοσύνης του Ελληνικού λαού και ιδίως των Θεσσαλών για την ανεκτίμητη προσφορά τους».

Με την αντιπεριφερειάρχη

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕν τω μεταξύ εθιμοτυπική επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου  πραγματοποίησε  χθες το πρωί στο γραφείο της ο κ. Τελλίδης, με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Η αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον νέο Διοικητή  και του ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία» στα νέα αυξημένα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Παράλληλα, εξήρε το δύσκολο όσο και σημαντικό έργο  που επιτελεί  ο Ελληνικός Στρατός, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ειδικότερα στην 1η Στρατιά, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας της Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η βούληση για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ Στρατού και  Αντιπεριφέρειας Λάρισας, με προφανή τα οφέλη που προκύπτουν για την προστασία των πολιτών, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως πλημμύρες, πυρκαγιές κ.α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ