ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

τραπΟι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους σκέφτηκαν να δημιουργήσουν μια Τράπεζα Αίματος για να ενισχύσουν την ιδέα του εθελοντισμού και στην αιμοδοσία!
Έτσι, στις 26 και 27 Μαρτίου, από τις 9:00 έως τις 12:30, στο χώρο του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο κτήριο «Κατσίγρα» της Ιατρικής Σχολής στην πλατεία Ταχυδρομείου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, για να συγκεντρώσουμε τις πρώτες φιάλες αίματος που θα αποτελέσουν το «ιδρυτικό κεφάλαιο» της Τράπεζάς μας!
«Μέτοχοι» στην Τράπεζα Αίματος των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, μπορούν να γίνουν όλοι όσοι το επιθυμούν και πληρούν τις προϋποθέσεις αιμοδοσίας.
Ανά τακτά διαστήματα θα ανακοινώνονται δράσεις αιμοδοσίας για να ενισχυθούν τα αποθέματα της Τράπεζας σε αίμα, από παλιούς και νέους αιμοδότες!
Η αιμοδοσία είναι μια απλή και ανώδυνη διαδικασία έμπρακτης προσφοράς αγάπης προς τον συνάνθρωπο, στην οποία όλοι θα πρέπει να γίνουμε εθελοντές, εφόσον μπορούμε! Ας μη χάσουμε αυτή την ευκαιρία να προσφέρουμε ζωή!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ