ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ!

alg_mauro_brito-split.jpegΕφόσον τα παιδιά είναι μακριά και δεν βλέπουν, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να …παίζουν, δήλωσε την Πέμπτη πάνελ δικαστών, κρίνοντας ότι οι εκπαιδευτικοί δεν θα πρέπει να απολυθούν επειδή έκαναν σεξ μεταξύ τους, ακόμα και μέσα σε αίθουσα…

Οι εφέτες του Μανχάταν, δήλωσαν ότι οι καθηγήτριες ξένων γλωσσών Alini Brito, 34, και η Cindy Mauro, 38, έπεσαν θύματα άδικης μεταχείρισης όταν απολύθηκαν επειδή συμμετείχαν σε …τόπλες ραντεβού μέσα σε τάξη στο Μπρούκλιν.

“Η ποινή της απόλυσης  είναι σοκαριστικά δυσανάλογη», λέει η απόφαση, η οποία επεσήμανε ότι «η συναινετική σεξουαλική συμπεριφορά με έναν ενήλικα συνάδελφο δεν είναι από μόνη της εγκληματική ή ανάρμοστη πράξη.”

Στην αίθουσα δεν υπήρχαν ανήλικοι, και επιπλέον έχουν επιβληθεί μικρότερες κυρώσεις σε υποθέσεις όπου υπήρχε ανάρμοστη συμπεριφορά καθηγητή/τριας με έναν μαθητή, πρόσθεσαν οι δικαστές του δευτεροβάθμιου δικαιοδοτικού τμήματος.

Η απόφαση εξέπληξε τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι φοβούνται ότι  οι δικαστές έχουν δώσει το πράσινο φως σε κάθε είδους  …πονηρές πράξεις μέσα στην τάξη.

«[Αυτό] θέτει ένα κακό παράδειγμα και για τους άλλους εκπαιδευτικούς. Μπορεί να νομίζουν ότι μπορούν να το κάνουν,» σχολίασε άλλος εκπαιδευτικός.

Η απόφαση σόκαρε και τους μαθητές του σχολείου, αφού όπως δήλωσε μια μαθήτρια “οποιοσδήποτε μαθητής θα μπορούσε να πέσει επάνω τους. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται  στην τάξη. Δεν θα μπορούσαν να περιμένουν  μέχρι να πάνε στο σπίτι; ”

Οι δικαστές, ωστόσο, σημείωσαν ότι δεν τις είδαν παιδιά.

nypost.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ