ΙΤΑΛΟΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΙΤΣΑ!

pizzaΈνας Ιταλός γκάνγκστερ που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, συνελήφθη και στάλθηκε πίσω στο δικαστήριο, γιατί δεν μπορούσε να αντισταθεί  στο δέλεαρ μιας πιτσαρίας που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του…

Ο EnricoTerribile, 77 ετών, πρώην μαφιόζος, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς “Τι λάθος έκανα;” όταν τον εντόπισαν στην πιτσαρία στις 9.30πμ την Παρασκευή.

Οι αστυνομικοί του είπαν ότι θα μπορούσε να πάει νόμιμα να πάρει πίτσα αν περίμενε 30 λεπτά, αφού του δίνεται η δυνατότητα να φύγει από το σπίτι του, νόμιμα, μεταξύ 10 το πρωί και το μεσημέρι καθημερινά.

Ο Terribile ήταν στο παρελθόν το δεξί χέρι του Enrico Nicoletti, του λογιστή της μαφίας Magliana, η οποία τρομοκρατούσε τη Ρώμη στη δεκαετία του 1970 και του 1980.

Το πάθος του για την πίτσα συνάδει με την αδυναμία των Ιταλών μαφιόζων στο καλό φαγητό, ακόμα και όταν έχουν μπλεξίματα. Η αστυνομία όταν έκανε επιδρομές στα κρησφύγετα της μαφίας πολλές φορές έβρισκαν ζαμπόν προσούτο κρυμμένο ανάμεσα σε πυροβόλα όπλα.

Μετά από μια νύχτα στη φυλακή, ο Terribile κατάφερε να πείσει το δικαστή να παραβλέψει το επεισόδιο με την …πίτσα. «Δεν έκανε κανένα κακό», δήλωσε ο δικηγόρος του. «Απλά έφαγε ένα κομμάτι πίτσα πριν πάει να αγοράσει το φάρμακο για το διαβήτη του.”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ