ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΙΑΣ

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της δημοτικής κίνησης “Συν Πολιτεία” του υποψηφίου δημάρχου Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση

sarxosis1Την καταστροφική για την ελληνική αγελαδοτροφία και τις μικρές μονάδες επεξεργασίας γάλακτος, πρόταση του ΟΟΣΑ, υιοθέτησε η ελληνική κυβέρνηση κατ’ επιταγή των δανειστών, χύνοντας παράλληλα κροκοδείλια δάκρυα για τον Έλληνα καταναλωτή.

Θεωρούμε ότι με αυτή την απόφαση η κυβέρνηση των μνημονίων και της υποταγής των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, απέδειξε ότι εκείνο που την ενδιαφέρει είναι να ικανοποιηθούν τα συμφέροντα του ευρωπαϊκού καρτέλ γάλακτος, αψηφώντας την τύχη χιλιάδων αγελαδοτρόφων που έχουν κάνει τεράστιες επενδύσεις προσδοκώντας σε ένα καλύτερο μέλλον μέσα από την παραγωγή, αλλά και τους εκατοντάδες εργαζόμενους στον κλάδο της μεταποίησης του γάλακτος και της διανομής του στην ελληνική επικράτεια.

Καλούμε έστω και τώρα την κυβέρνηση να αναλογιστεί το μέγεθος της ζημιάς που επιφέρει στην ελληνική οικονομία, και να αποσύρει τη συγκεκριμένη ρύθμιση για το παστεριωμένο γάλα.

Ζητάμε από τους βουλευτές των δύο κομμάτων της μνημονιακής συγκυβέρνησης, αν έλθει στη Βουλή η ρύθμιση, να την καταψηφίσουν.

Καλούμε τους  υποψηφίους στο δήμο Τυρνάβου που στηρίζουν και στηρίζονται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αγωνιστούν μαζί μας για την προάσπιση των συμφερόντων των αγελαδοτρόφων της περιοχής μας και της χώρας που απειλούνται με ολοκληρωτική καταστροφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ