ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ηλικιωμενηΆγριες σκηνές με αδίστακτους κακοποιούς και σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στα Τρίκαλα…

Σύμφωνα με το trikalanews.gr σήμερα περίπου στη 1 το μεσημέρι 72χρονη Τρικαλινή, η οποία φέρεται ότι νωρίτερα είχε κάνει ανάληψη από Τράπεζα του Νόμου χρηματικό ποσό περίπου 6.000 ευρώ, δέχτηκε στην οικία της στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βασιλικής του Δήμου Καλαμπάκας την βίαιη επίσκεψη αγνώστου άντρα, ηλικίας περίπου 30 ετών.

Ο άγνωστος αφού ανάγκασε την ηλικιωμένη γυναίκα να τους δώσει τα χρήματα, την φίμωσε και με βία την άρπαξε και την μετέφερε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, χρώματος μαύρο στο οποίο ανέμενε συνεργός του και την οδήγησαν σε άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αδίστακτοι δράστες παράτησαν την 72χρονη, χιλιόμετρα μακριά από την οικία της, κοντά στο Δημοτικό Διαμέρισμα Χρυσαυγής του Δήμου Τρικκαίων και την εγκατέλειψαν, ενώ αυτοί τράπηκαν σε φυγή με το ΙΧΕ αυτοκίνητό τους.

Την άτυχη γυναίκα, εντόπισαν μετά από αρκετή ώρα διερχόμενα άτομα από το σημείο, τα οποία ειδοποίησαν συγγενικό της πρόσωπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ