ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΩΣEΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΙΑ TO FACEBOOK ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ

1Μια μητέρα από το Κολοράντο προσπάθησε να δώσει στην κόρη της ένα μάθημα για τη χρήση του Facebook, αλλά κατέληξε να τα …ακούσει η ίδια…

Σε μια προσπάθεια να δείξει στην κόρη της πόσο γρήγορα μπορεί να εξαπλωθεί κάτι στο διαδίκτυο, η κ. Hudson δημοσίευσε μια δημόσια φωτογραφία της κόρης της και ζήτησε από τους φίλους της στο Facebook να τη μοιραστούν. Είχε βάλει το κορίτσι να ποζάρει με μια πινακίδα που έγραφε, “18/03/14:. Η μαμά προσπαθεί να μου δείξει πόσοι πολλοί άνθρωποι μπορούν να δουν μια φωτογραφία από τη στιγμή που θα δημοσιευτεί στο διαδίκτυο”

Αλλά η Hudson μάλλον δεν περίμενε ότι η φωτογραφία της κόρης της θα κατέληγε στο  4chan, ένα πίνακα ανακοινώσεων με βάση την εικόνα, όπου χρήστες βρήκαν τη σελίδα της μητέρας στο Facebook, τη διεύθυνση κατοικίας της και τον αριθμό τηλεφώνου της, με αποτέλεσμα η μητέρα να δέχεται ενοχλητικά τηλεφωνήματα στο σπίτι της ή να τις κάνουν άλλου είδους πλάκες. Κάποιοι άλλαξαν ακόμη και τη φωτογραφία της και συμπεριέλαβαν σε αυτή βρισιές. Προφανώς κάποιοι ήθελαν να δώσουν ένα μάθημα στη μητέρα για την πράξη της.

Η Hudson τελικά αφαίρεσε τη φωτογραφία της κόρης της, η οποία είχε σχεδόν 1 εκατομμύριο likes.

Πάντως οι ειδικοί συνιστούν στους γονείς να μη χρησιμοποιούν ποτέ τη δημόσια ταπείνωση, σαν μέσο νουθέτησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ