ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΝΕΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

enerΠέντε προϊόντα της ελληνικής γης θα διατεθούν με την εθελοντική συνεργασία των Ενεργών Πολιτών Λάρισας από παραγωγούς το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης. Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, τρεις τύποι Ρυζιού, Χυλοπίτες, Τραχανάδες, και Ελληνικό Μέλι.
Συγκεκριμένα:
– Τραχανάς ξινός: Πρόκειται για χειροποίητο προϊόν του αγροτικού συνεταιρισμού γυναικών Ελευθερών “Καλλίγευσις” σε συσκευασία του 1 κιλού στην τιμή των 4,5€.
– Τραχανάς γλυκός: Πρόκειται για χειροποίητο προϊόν του αγροτικού συνεταιρισμού γυναικών Ελευθερών “Καλλίγευσις” σε συσκευασία του ενός κιλού στην τιμή των 5,50€.
– Χυλοπίτες χωριάτικες: Πρόκειται για χειροποίητο προϊόν του αγροτικού συνεταιρισμού γυναικών Ελευθερών “Καλλίγευσις” σε συσκευασία του ενός κιλού στην τιμή των 4,0€.
– Ρύζι Bonnet που παραμένει σπυρωτό κατά το μαγείρεμα, σε συσκευασία 5kg,τιμή 4,5€,(τιμή κιλού 0,90€)
– Ρύζι Νυχάκι που το χρησιμοποιούμε για ριζότο, γεμιστά αλλά και σαλάτες, σε συσκευασία 5kg και τιμή 4,5€.(Τιμή κιλού 0,90)
– Ρύζι Γλασέ που χρησιμοποιείται κυρίως για σούπες, ντολμαδάκια ή γεμιστά, σε συσκευασία 5kg και τιμή 5€.(Τιμή κιλού 1€)
– Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο περιοχής Βόρειας Μεσσηνίας χαμηλής οξύτητας (έως 0,4%) από ελαιόδεντρα ποικιλίας Κορωνέικης σε συσκευασία 1 πεντόλιτρου στην τιμή των 15€ (3,00€ το λίτρο).
– Μέλι Ελληνικό παραγωγής 2013 από Θεσσαλό παραγωγό σε συσκευασία 3 κιλών και στην τιμή των 15€ (τιμή κιλού 5€).
Ήδη έχει ανοίξει η φόρμα παραγγελιών στην ιστοσελίδα των Εν.Πο.Λ. (www.energw.gr), ενώ για όσους συμπολίτες μας δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο ιντερνέτ θα μπορούν να δώσουν τις παραγγελίες τους στα τραπεζάκια της Κεντρικής Πλατείας που θα λειτουργήσουν από την Πέμπτη 27/3 από τις 10:00 έως τις 14:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
Οι παραγγελίες και στα τραπεζάκια και στο ιντερνέτ θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 3 Απριλίου.
Υπενθυμίζεται ότι με το ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών έχετε τις εξής δυνατότητες: γνώση της ώρας προσέλευσης, τροποποίησης της παραγγελίας σας μέχρι ένα 24ωρο πριν τη διάθεση, πραγματοποίηση παραγγελίας για 2 γνωστά σας πρόσωπα που δεν διαθέτουν πρόσβαση στο ιντερνέτ και εκτύπωση των παραγγελιών μέχρι την ημέρα διανομής. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι η ακριβής ποσότητα της παραγγελίας σας είναι εγγυημένη από την έναρξη της διάθεσης των προϊόντων μέχρι την ώρα προσέλευσής σας. Εάν δεν προσέλθετε τρεις φορές να παραλάβετε προϊόντα που παραγγείλατε, το σύστημα μπλοκάρει προσωρινά τη δυνατότητα πραγματοποίησης νέων παραγγελιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ