Η ΠΤΗΣΗ MH370 ΤΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ” ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ “

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Najib Razak ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η τελευταία θέση του αεροπλάνου πριν εξαφανιστεί, ήταν πάνω από το νότιο Ινδικό Ωκεανό , μακριά από οποιοδήποτε σημείο προσγείωσης…

” Χρησιμοποιώντας ένα είδος ανάλυσης που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν σε έρευνα αυτού του είδους , [ Βρετανοί αναλυτές ] ήταν σε θέση να ρίξουν περισσότερο φως στην πορεία της πτήσης του αεροπλάνου, στη τελευταία θέση του που ήταν στη μέση του Ινδικού Ωκεανού, δυτικά του Περθ, ” ο δήλωσε ο πρωθυπουργός .

“Συνεπώς, με βαθιά θλίψη και λύπη σας πληροφορώ ότι , σύμφωνα με τα νέα αυτά δεδομένα , η πτήση MH 370 κατέληξε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό. ”

.Ο Razak λέει ότι μια άλλη συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη για να δοθούν πρόσθετες λεπτομέρειες.

“Από τη Malaysian Airlines έχουν ήδη μιλήσει με τις οικογένειες των επιβατών και του πληρώματος για να τους ενημερώσουν για την εξέλιξη αυτή . Γι ‘αυτούς, οι τελευταίες εβδομάδες ήταν αποκαρδιωτικές . Ξέρω ότι αυτή η είδηση θα πρέπει να είναι ακόμα πιο σκληρή», είπε .

Συντρίμμια από το αεροπλάνο είχαν εντοπιστεί από Κινέζους αξιωματούχους , που κυκλοφόρησαν δορυφορικές εικόνες αντικειμένων το Σάββατο στο νότιο Ινδικό Ωκεανό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ