ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΧΡ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Ο υπ. δήμαρχος εξήγγειλε τη λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής του δημότη και καθιέρωση της Ημέρας του Δημότη

ρονΤην απόφασή του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Αστ. Ροντούλη στο δήμο Τυρνάβου ανακοίνωσε ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και από τα κορυφαία τοπικά στελέχη της ΝΔ Χρήστος Κατσαρός.

Ο Χρ. Κατσαρός που είναι αδελφός του πρώην νομάρχη Λουκά Κατσαρού ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το συνεταιριστικό και το συνδικαλιστικό κίνημα των αγροτών και αναμφισβήτητα η παρουσία του ενισχύει αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο του Αστ. Ροντούλη, αποτελώντας παράλληλα ένα ακόμη ηχηρό παράδειγμα συμμετοχής στελεχών της ΝΔ στο ψηφοδέλτιο, σηματοδοτώντας και την κατεύθυνση που παίρνει η βάση του κόμματος.

Η νέα αυτή παρουσία στο συνδυασμό ενίσχυσε το κλίμα ευφορίας που υπάρχει στους κόλπους των στελεχών της παράταξης Ροντούλη που κάνουν πλέον λόγο για δυναμική νίκης στον πρώτο γύρο.

Ο κ. Ροντούλης ανακοίνωσε επίσης σήμερα τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο και των κ.κ. Χρήστου Καράτζιου, Ανδρέα Κατσή και Μαρίας Λέτσιου.

Πρώτα ο δημότης

Εν τω μεταξύ ο υποψήφιος δήμαρχος σε επαφές που είχε χθες με κατοίκους του δήμου ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι στη θητεία του στο δήμο ο δημότης θα βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής της νέας δημοτικής αρχής.

Στο πλαίσιο αυτών των αποφάσεων θα τεθεί σε λειτουργία η τηλεφωνική γραμμή του δημότη, μέσω της οποίας ο κάθε δημότης θα μπορεί να ενημερώνει τις υπηρεσίες του δήμου για θέματα που τον απασχολούν ή για προβλήματα και δυσλειτουργίες που έχει εντοπίσει ώστε να προωθηθούν προς επίλυση.

Επίσης θα καθιερωθεί μία φορά το μήνα η Ημέρα του Δημότη κατά τη διάρκεια της οποίας ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών θα είναι στη διάθεση των δημοτών που θα τους ενημερώνουν για προβλήματα και για αιτήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του δήμου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ