ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΤΡΟΙΚΑΣ, ΖΗΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤσίπραςΤο σύνολο της νέας συμφωνίας της κυβέρνησης με την τρόικα ζητά να κατατεθεί στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αίτηση κατάθεσης εγγράφων που υπογράφεται και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα…

Στην αίτηση που απευθύνεται στους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών, ο Αλ. Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «Μνημόνιο 2014».

Ταυτόχρονα, ο Αλ. Τσίπρας επικαλείται το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών»  το οποίο αναφέρεται στο νέο πακέτο μνημονιακών ρυθμίσεων στα εργασιακά.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η σημερινή αποκάλυψη της “Εφημερίδας των Συντακτών” βάζει τέλος στα ατέλειωτα ψέματα του κ. Σαμαρά και στους ισχυρισμούς ότι δεν υπάρχει νέο μνημόνιο. Αποδείχτηκε ότι έχει συμφωνηθεί ήδη η απελευθέρωση των απολύσεων, η κατάργηση των τριετιών και η κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων. Είναι σαφές ότι ορισμένοι θα θέλανε να πάνε στις κάλπες, χωρίς να ενημερώσουν ούτε το λαό, ούτε τους ίδιους τους κυβερνητικούς βουλευτές».

tanea.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ